דרגת קושי
3 / 5
זה מה זה טעים מזין משביע...וקל קל קל...

מצרכים

1 חב' איטריות רחבות
כף שמן זית
קורט מלח,
50 גרם חמאה
200 גרם גבינה מלוחה בולגרית\פטה\פנחס
רבע כוס חלב
0.25 כפית פלפל גרוס
גבינת פרמזן מגורדת
כמה עלי בזיליקום.

אופן ההכנה

1
לבשל את האיטריות עם השמן והמלח, ולסנן היטב.
2
לחמם את החמאה בסיר, לרסק את הגבינה במזלג עם החלב ולהוסיף לסיר, להוסיף האיטריות ולערבב היטב, להעביר לקערת הגשה גדולה להוסיף את הבזיליקום והפלפל הגרוס ולערבב קלות. להגיש לצלחות ולזרות מעל גבינת פרמזן...
המתכון נכתב ב-12/12/2024