1
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע, מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה.
2
לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים
3
ומניחים לו לתפוח שעה נוספת. יש לחזור על הפעולה עוד פעם
4
ולאחר מכן לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על מגש.
5
מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה עם האצבעות
6
מאמצע הבצק לצדדיו. מניחים כ 10 דקות. חשוב לדעת שאת כדורי
7
הבצק לפני האפיה יש לטבול בקערת מים ואז להניח על תבנית
8
יש לאפותו בחום גבוה בתבנית שחוממה מראש ל - 200 מעלות צלזיוס.
9
אין צורך לשמן את התבנית ,אופים במשך 20-30 דקות.