דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

1 ק"ג בשר טחון עם מעט שומן
1 בצל גדול
0.5 זר פטרוזיליה (ללא הגבעולים), קצוץ דק
קורט כמון
מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה

1
1. מערבבים את כל החומרים ומוסיפים מעט מים, עד שהעיסה נהיית מעט נוזלית. ניתן לערבב בנפרד את התבלינים בבלנדר, ואז להוסיפם לבשר.
2
2. מחממים את הגריל, מברישים במעט שמן, מכינים את צורת הקציצות בידיים רטובות, ומניחים מיד את הקציצות שיצרנו על הגריל. צולים משני הצדדים, ומגישים.
המתכון נכתב ב-08/08/2006