1
1.לשים את מצרכי הבצק (שתי כוסות אוסם תופח, 2 כפות סוכר, ביצה, 1/2 חב' מרגרינה, סוכר וניל). מרפדים תבנית וצלוחית קטנה מחלק קטן של הבצק, להכניס לתנור עד שיזהיב.
2
2.ציפוי(2 שמנת מתוקה, כוס סוכר, כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל, 2 גבינה 9%). בקערה מקציפים את השמנת, הסוכר, החלב והפודינג עד לקבלת קרם.
3
3.מוסיפים את הגבינה לקרם ומצפים את הבצק האפוי לאחר שהתקרר.
4
4.את שאר הבצק הנותר מהצלוחית מפוררים ומפזרים על הקרם.