דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

30 כיסוני דלעת קפואים (ניתן לרכוש במרכול)
שמנת מתוקה 500 cc
8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונות
מעט יין לבן
50 ג' חמאה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל
2 כפות שמן
מעט אגוזי קאשיו

אופן ההכנה

1
1. את הכיסונים מרתיחים בתוך סיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך.
2
2. ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את היין, העגבניות בין 5 ל- 10 ד' ומתבלים במלח ופלפל.
3
3. מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים מעט כ-10 דקות. מוסיפים את כיסונים וממשכים בבישול עד לצמצום הרוטב.
המתכון נכתב ב-06/01/2006