1
1.לוקחים סיר ממלאים מים שמים קצת מלח וקצת שמן ומרתיחים על הגז.
2
2.לוקחים סיר קטן יותר וחותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומשחימים על אש בנונית.
3
3.מגרדים עגבניות מראש ושמים בקערה נפרדת.
4
4.לאחר שהבצל משחים (לא יותר מדי) לוקחים כמות נכבדת מהפטריות ושופכים לתוך הסיר
5
5.מערבבים טוב טוב וכך עושים גם לזיתים השחורים וירוקים.
6
6.לאחר 3 דקות של בישול מנמיכים את האש ומוסיפים בהדרגה את התבלינים על כל התערובת בוחשים טוב טוב.
7
7.לאחר 2 דקות מוסיפים את עגבניות שגירדנו
8
ולא לשכוח את הסיר השני ברגע שהמים רותחים מוספים את הספגטי (לא לחצות אותו לשניים אלא להכניס אותו שלם לתוך הסיר) ולחכות שהוא ירתח.
9
8.בנתיים העגבניות מתבשלות עם כל התערובת ומוסיפים את הרסק שמתוך הקופסא לתוך התערובת.
10
9.מערבבים טוב ומכסים את הסיר לאחר כמה דקות מרימים את המכסה ומוסיפים את האורגנו.
11
10.לאחר שהכל מתבשל במשך 8 דקות על אש נמוכה מכבים את הסיר.
12
11.בנתיים הפסטה מתבשלת לוקחים כף ומוצאים ספגטי אחד וטועמים עם הוא אכן התבשל.
13
12.עם הוא מבושל מכבים את הסיר לוקחים מסננת גדולה ותחת זרימת מים קרים שוטפים את הספגטי טוב טוב