1
מחממים את השמן בסיר גדול ושטוח, ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד כמה דקותמוסיפים את הריבה, הרוטב ושתי כוסות של מרק עוף מאבקה.מחלקים את העוף ל-שמונה חלקים (המקפידים יורידו את העור) ומוסיפים אותו לסיר. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל מכוסה על אש קטנה כשעה. במהלך הבישול כדאי לערבב מדי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך. וריאציות:* לפחות עצלנים - ניתן לטגן את העוף תחילה, להוציא מהסיר ולהחזיר לבישול לאחר שהרוטב כבר מוכן* אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי השעה האחרונה של הבישול.* לאוהבי החריפות, אפשר להוסיף לרוטב כף קטשופ חריף* לאוהבי המתיקות, אפשר להוסיף פירות יבשים - צימוקים, שזיפים משמש