דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
2 שעות
זמן עבודה
2 שעות

מצרכים

עוף בינוני1 בצל גדול 3 כפות ריבה (כל ריבה מתאימה, רצוי באיכות טובה)3 כפות רוטב וורצ'סטר או רוטב סויה4-5 שיני שום כתושות2 כפות אבקת מרק עוףשמן לטיגוןמלח, פלפל

אופן ההכנה

1
מחממים את השמן בסיר גדול ושטוח, ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד כמה דקותמוסיפים את הריבה, הרוטב ושתי כוסות של מרק עוף מאבקה.מחלקים את העוף ל-שמונה חלקים (המקפידים יורידו את העור) ומוסיפים אותו לסיר. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל מכוסה על אש קטנה כשעה. במהלך הבישול כדאי לערבב מדי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך. וריאציות:* לפחות עצלנים - ניתן לטגן את העוף תחילה, להוציא מהסיר ולהחזיר לבישול  לאחר שהרוטב כבר מוכן* אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי השעה האחרונה של הבישול.* לאוהבי החריפות, אפשר להוסיף לרוטב כף קטשופ חריף* לאוהבי המתיקות, אפשר להוסיף פירות יבשים - צימוקים, שזיפים משמש
המתכון נכתב ב-08/08/2006