דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

5 כפות גדושות אבקת מרק פטריות2 קופסאות שימורים של פטריות חתוכות100 גרם חמאה או   מרגרינה בטעםחמאהמיץ מלימון שלם10-15 כוסות מים

אופן ההכנה

1
מבשלים יחד את המים עם אבקת מרק הפטריות, תוך כדי בחישה.כשרותח, מוסיפים את הפטריות ואת החמאה.לאחר מספר דקות מוסיפים את מיץ הלימון.טועמים ומשפרים את הטעם לפי הצורך, והמרק מוכן!!!אפשר להגיש עם עירית קצוצה למעלה.
המתכון נכתב ב-08/08/2006