1
לערבב את כל החומרים חוץ מהחלבונים במערבל.
2
להקציף את החלבונים ולהוסיף לתערובת בעדינות בעזרת כף.
3
להניח נייר אפיה בשתי תבניות של 27 X 42 ס"מ (או 11 X 17 אינץ'), ליצוק את התערובת לתבניות.
4
לאפות בחום בינוני למשך רבע שעה עד שיזהיב. להוציא את העוגה ולהניח עד שיצטנן. לחתוך כל עוגה באורך לשלוש רצועות שוות. לערבב את כל חומרי הקרם במערבל למשך 10 עד 15 דקות. מניחים רצועה אחת של העוגה על מגש
5
מורחים באופן אחיד את קרם המילוי על רצועת העוגה. מניחים מעל זה עוד רצועה. מורחים בקרם המילוי. ממשיכים כך שכבה אחר שכבה עד שגומרים את כל רצועות העוגה.
6
מורחים את העוגה מלמעלה ומכל הצדדים בקרם המילוי שנותר. מכניסים את העוגה למקרר או למקפיא עד שהקרם יתקשה. ממיסים 200 גרם שוקולד לאפיה יחד עם 50 גרם מרגרינה לאפיה ויוצקים על העוגה. מורחים בעזרת כף מכל צידי העוגה.