בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט כרוב אדום
דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
5 דקות
זמן עבודה
5 דקות
מצרכים
4
כוסות כרוב אדום פרוס לרצועות דקות
1
כוס בצל פרוס דק
שמן זית
מלח
פלפל שחור
1
שן שום
אופן ההכנה
1
1. מורחים את דפנות קערת הסלט בשן שום.
2
2. מערבבים כרוב ובצל. יוצקים עליהם שמן זית.
3
3. מתבלים במלח ופלפל.
המתכון נכתב ב-14/08/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך