דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

אני צריכה לומר שזה כשר ודיאטטי!מיץ מארבעה לימונים
0.25 כוס סירופ מיץ תפוחים דל קלוריות (פריגת)
0.25 כוס מים
כמה טיפות תמצית וניל
200 גרם פטל (טרי או קפוא)

אופן ההכנה

1
1. מערבבים בכוס את מיץ הלימון, הסירופ, המים והוניל בעזרת כפית.
2
2. מערבלים את הפטל בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה.
3
3. מערבבים את המחית עם המשקה, מניחים בתבנית הקפאה קטנה ומכניסים למקפיא לכמה שעות. מוציאים, מערבבים במזלג כדי לשמור על הקרח ומקפיאים שוב. מוציאים את השרבט מהמקפיא 10-5 דקות לפני ההגשה.
4
150 קלוריות לכמות המתקבלת.
5
אוקיי..זה המתכון השלישי שאני מעלה, לאפ יו אול, ביו'שקע :]
המתכון נכתב ב-25/08/2006