דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

אני רוצה לציין שזה דיאטטי וקל להכנ וגם כשר!
חומרים לבצק:
1 ביצה
2.5 כפות קמח
0.25 כפית תמצית וניל
0.5 כוס חלב 1%
0.5 כפית סוכר
חומרים למילוי ולרוטב:
2 כפות גדושות גבינה לבנה 0.5%
2 כפות אשל
3/4 כוס תותים חתוכים
1 כף מרגרינה דלת קלוריות
1 כף סוכר
1 כף ליקר כלשהו

אופן ההכנה

1
1. מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד שנוצרת עיסה חלקה ונוזלית. יוצקים רבע מהכמות למחבת טפלון מחוממת בקוטר 15 ס"מ, ומטגנים משני הצדדים. מטגנים כך ארבע חביתיות.
2
2. בוחשים את הגבינה עם האשל (אפשר להוסיף אבקת תחליף סוכר). מבשלים את התותים בכף מרגרינה וכף סוכר ומועכים אותם תוך כדי בישול - כשלוש דקות. מוסיפים את הליקר, ממלאים את הבלינצ'ס בתערובת הגבינה, מגלגלים אותם ויוצקים מעליהם את רוטב התותים.
3
ארבעה בלינצ'ס, 100 קלוריות לאחד.
4
המתכון הרביעי שהוספתי, ביו'שקע  :}
המתכון נכתב ב-25/08/2006