1
1. מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד שנוצרת עיסה חלקה ונוזלית. יוצקים רבע מהכמות למחבת טפלון מחוממת בקוטר 15 ס"מ, ומטגנים משני הצדדים. מטגנים כך ארבע חביתיות.
2
2. בוחשים את הגבינה עם האשל (אפשר להוסיף אבקת תחליף סוכר). מבשלים את התותים בכף מרגרינה וכף סוכר ומועכים אותם תוך כדי בישול - כשלוש דקות. מוסיפים את הליקר, ממלאים את הבלינצ'ס בתערובת הגבינה, מגלגלים אותם ויוצקים מעליהם את רוטב התותים.
3
ארבעה בלינצ'ס, 100 קלוריות לאחד.
4
המתכון הרביעי שהוספתי, ביו'שקע :}