בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ברוסקטה עגבניות טריות
דרגת קושי
2 / 5
כמות:
12 ברוסקטות
ברוסקטה עגבניות - תודו שבא לכם לקחת מזה ביס...
מצרכים
12 פרוסות
לחם (רצוי ג'בטה)
3
עגבניות, חתוכות לקוביות קטנות
2
שיני שום קצוצות דק
6
עלי בזיליקום קצוצים דק
1/2 כוס
שמן זית
לפי הטעם
מלח
אופן ההכנה
1
קולים את פרוסות הלחם על אש, גריל, מחבת או במצנם (טוסטר)
2
מערבבים את העגבניות עם השום הקצוץ והבזיליקום ומניחים בצד את התערובת ל-10 דקות
3
מניחים כף אחת מהתערובת על כל פרוסה קלויה
4
שופכים על הכל הרבה שמן זית
המתכון נכתב ב-01/11/2024
תגיות:
טבעוני (מיוחד)
,
איטלקי (מטבח)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך