בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוף במשמשים
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
2
ק"ג כנפי עוף
לרוטב:
3
בצלים קצוץ
1
כוס קטשופ
2
שיני שום מעוכות
100
גרם משמשים מיובשים, קצוצים
0.25 כפית
טבסקו
0.5 כפית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1
הרוטב:
2
1. מטגנים את הבצלים והשום בשמן, מוסיפים את הקטשופ, המשמשים והתבלינים.
3
2. מכניסים את העוף לשקית קוקי. מוסיפים את הרוטב ואופים בתנור, בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
4
3. פותחים את השקית, ומאפשרים לעוף להשחים, למספר דקות נוספות.
המתכון נכתב ב-26/08/2006
תגיות:
עופות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך