דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

2 ק"ג כנפי עוף
לרוטב:
3 בצלים קצוץ
1 כוס קטשופ
2 שיני שום מעוכות
100 גרם משמשים מיובשים, קצוצים
0.25 כפית טבסקו
0.5 כפית מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

1
הרוטב:
2
1. מטגנים את הבצלים והשום בשמן, מוסיפים את הקטשופ, המשמשים והתבלינים.
3
2. מכניסים את העוף לשקית קוקי. מוסיפים את הרוטב ואופים בתנור, בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
4
3. פותחים את השקית, ומאפשרים לעוף להשחים, למספר דקות נוספות.
המתכון נכתב ב-26/08/2006