דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

4 אבוקדו מעוכים למחית
0.25 כוס מיץ לימון
4 בצלים ירוקים קצוצים
1 ליטר מרק ירקות או מרק עוף צח
1 כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל לבן
פפריקה חריפה
1 חבילה קרוטונים
1 כפית חמאה

אופן ההכנה

1
1. בסיר ממיסים חמאה ומטגנים את הבצל הירוק עד שנעשה שקוף.
2
2. מוסיפים מרק ומרתיחים. מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים שוב לרתיחה.
3
3. מוסיפים מחית אבוקדו, מערבבים היטב ומביאים עד לנקודת הרתיחה.
4
מסירים מיד מהאש ומתבלים.
5
4. מגישים בקערות אישיות מקושט בקרוטונים ובבצל ירוק.
המתכון נכתב ב-26/08/2006