דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

6 כרישות גדולות
4 כפות חמאה
4 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
6 כוסות מרק ירקות
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

1
1. חותכים את החלק הלבן של הכרישה לחתיכות באורך 2-3 ס"מ.
2
2. בסיר עם חמאה מאדים את הכרישות עד שמתרככות. מוסיפים תפוחי האדמה, מרק ותבלינים ומבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים.
3
3. מעבירים את הירקות למעבד מזון ומרסקים.
4
4. מחזירים לסיר ומוסיפים שמנת. מגישים עם מעט בצל ירוק קצוץ.
המתכון נכתב ב-26/08/2006