בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מרק טרטור
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
3 שעות
זמן עבודה
3 שעות
מצרכים
8
מיכלי יוגרט טבעי
5
שיני שום כתושות
2
מלפפונים חתוכים לקוביות
6 כפות
שמן זית
מלח
קורט פפריקה מתוקה
פלפל גרוס
50
גרם אגוזי פאקן קצוצים
אופן ההכנה
1
1. בקערה מניחים את היוגורט. מוסיפים שום, מלפפונים, שמן זית ותבלינים ומשהים במקרר לשעתיים לפחות.
2
2. מקשטים באגוזים ומגישים קר.
המתכון נכתב ב-26/08/2006
תגיות:
מרקים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך