דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

2 בצלים
חציל אחד גדול או שניים קטנים
קופסת זיתים ללא גרעינים
קופסת רסק עגבניות
מעט חומץ
קורט מלח
סוכר
פפריקה חריפה

אופן ההכנה

1
מטגנים קוביות בצל עד שזהוב/שקוף.
2
מוסיפים את החציל, מקולף וחתוך לקוביות.
3
מבשלים תוך כדי בחישה עם מעט מים.
4
מרתיחים את הזיתים במים רגילים ומסננים.
5
כאשר החצילים מתרככים מעט, מוסיפים את הזיתים ושאר התבלינים.
6
משיכים לבשל עוד מעט, תוך כדי בחישה והסלט מוכן.
7
מגישים פושר או קר.
המתכון נכתב ב-27/08/2006