דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

1 חציל
פטרוזיליה
1 לימון
שום
לרוטב:
עגבניה
מלח
לימון
שום
שמיר קצוץ
מעט מים

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
לפרוס את החציל לפרוסות (עם הקליפה). לפזר מלח ולהשהות למשך שעה. לאחר שעה, לנגב במטלית את הנוזלים שהופרשו על ידי החציל. לטגן את פרוסות החצילים בשמן רגיל משני הצדדים.
3
לרוטב: לגרד עגבניה על פומפייה דקה (ללא הקליפה). להוסיף מלח, לימון, שום ושמיר קצוץ. להוסיף קצת מים.
4
בצלחת שטוחה או קערית לסדר שכבת חצילים מטוגנים, רוטב, שוב שכבת חצילים ושוב רוטב וחוזר חלילה.
5
אוכלים קר.
6
בתאבון !
המתכון נכתב ב-27/08/2006