דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

3/4 כוס בורגול מהסוג הקטן (אפשר לקנות בשוק או בסופרמרקט בשקית)
2 חבילות פטרוזיליה
0.5 חבילה נענע
0.5 חבילה בצל ירוק
2 עגבניות
2 מלפפונים
מיץ לימון לפי הטעם
שליש כוס שמן זית
מלח, לפי הטעם

אופן ההכנה

1
את הבורגול משרים במים לעשר דקות. מוציאים מהמים וסוחטים את הבורגול בידיים על מנת להוציא ממנו את המים ככל האפשר.
2
חותכים את הפטרוזיליה, הנענע והירקות דק דק ככל האפשר.
3
מערבבים הכל.
4
מתבלים בשמן לימון ומלח.
5
אפשר להגיש על עלה פתוח של חסה, או לאכול עם עלי גפן.
6
בתאבון!
המתכון נכתב ב-27/08/2006