בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט טבולה
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
3/4 כוס בורגול מהסוג הקטן (אפשר לקנות בשוק או בסופרמרקט בשקית)
2
חבילות פטרוזיליה
0.5
חבילה נענע
0.5
חבילה בצל ירוק
2
עגבניות
2
מלפפונים
מיץ לימון לפי הטעם
שליש כוס שמן זית
מלח, לפי הטעם
אופן ההכנה
1
את הבורגול משרים במים לעשר דקות. מוציאים מהמים וסוחטים את הבורגול בידיים על מנת להוציא ממנו את המים ככל האפשר.
2
חותכים את הפטרוזיליה, הנענע והירקות דק דק ככל האפשר.
3
מערבבים הכל.
4
מתבלים בשמן לימון ומלח.
5
אפשר להגיש על עלה פתוח של חסה, או לאכול עם עלי גפן.
6
בתאבון!
המתכון נכתב ב-27/08/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך