1
לערבב את כל חומרי הבצק. להוסיף את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך. (לא להגזים בקמח). לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולעשות מהם שלושה דפי בצק עגולים. לשים כל דף בצק על תבנית עגולה משומנת ומחוממת. (יותר נוח לאפות את דפי הבצק במחבת גדולה) לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב. להוריד מהתבנית או המחבת כאשר דפי הבצק עוד חמים. לפני אפיה של כל דף בצק נוסף לנקות את התבנית/מחבת מפירורים. לשים את כל חומרי הקרם בסיר. לערבב ולבשל במשך 8 עד 10 דקות, תוך כדי בחישה. למרוח את דפי הבצק האפויים בקרם חם ולהניח את דפי הבצק אחד על השני. לקרר במשך עשר דקות. לחתוך את העוגה למשולשים או לקוביות אך לא להפרידם. רק כאשר העוגה תתקרר לגמרי אפשר להפריד את החתיכות ולהעביר למגש הגשה.