דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

2 כפות שמן
2 בצלים גדולים, חתוכים גס
2? כרוב לבן בינוני, פרוס דק
3 גזרים, פרוסים דק
2 קישואים, חתוכים לקוביות
4? כרובית בינונית, לתוכה לפרחים קטנים
8 כוסות מים
מלח ופלפל אנגלי תכון
1 קופסה (560 גרם) שעועית ברוטב עגבניות

אופן ההכנה

1
1. מחממים בסיר גדול את השמן, ומאדים את הבצל.מוסיפים את שאר הירקות (הכרוב, הגזר, הקישואים והכרובית), ומאדים 3 דקות. מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה. מכסים, ומבשלים על אש קטנה 20 דקות.
2
2. מתבלים במלח ובפלפל אנגלי, ומוסיפים את השעועית עם הרוטב. מכסים, מבשלים על אש קטנה 10 דקות
3
ויש מרק!
המתכון נכתב ב-06/01/2006