דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

6 חזות עוף (או עוף במשקל כ1-1.5- ק"ג חתוך לחלקים)1/3 כוס קמחמלח ופלפל2-3 כפות שמן זית6 שיני שום קלופותקופסת פטריות חתוכות לרבעים1/3 כוס חומץ בלזמיכוס מרק עוף צח1 עלה דפנה גדול1/2 כפית טימין יבש

אופן ההכנה

1
לתבל את הקמח במלח ופלפל. לטבול את העוף בתערובת ולנער ממנו קמח עודף. לחמם את השמן בחום בינוני לטגן את העוף עד שחום בצד אחד, להוסיף את השום והפטריות, להפוך את העוף ולהמשיך לבשל עד שהפטריות מבושלות והעוף חום גם בצידו השני. ניתן לשפוך את שארית השמן. להוסיף את החומץ, מרק העוף, עלי הדפנה והטימין, לכסות ולהמשיך להרתיח על אש קטנה למשך כ25- דקות.
המתכון נכתב ב-27/08/2006