1
1. מגרדים את גבינת הקולאז' קצ'קבל.
2
2. מפוררים ביד את השמרים.
3
3. שמים בקערת המערבל את כל החומרים.
4
לשים בעזרת וו לישה במהירות נמוכה כ-10 דקות. מכסים במגבת את הקערה ונותנים לבצק לנוח 30 דקות.
5
4. מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים. מרדדים כל חלק לרוחב של 10מ ס"מ ועובי 1 ס"מ.
6
5. מברישים בביצה ומפזרים שומשום. הופכים את המקלות וחוזרים על הפעולה גם בצד השני. חותכים לרצועות באורך 10 ס"מ ורוחב 1 ס"מ.
7
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במך כ-30 דקות.