אני רוצה לכתוב קודם שזה כשר צמחוני קל להכנה, ומעל 60 דקות פשוט אי אפשר לכתוב את זה למעלה.. 200 גרם גבינת קשקבל או גבינה קשה פיקנטית חריפה
1 גביע קטן של יוגורט (150 גרם)
3 כוסות קמח לבן (420 גרם)
לציפוי: כחצי כוס פרג לא טחון
1
1. מגררים את גבינת הקשקבל אל מכל מעבד המזון, חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים.
2
2. מוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל והיוגורט ומעבדים בלהב פלסטיק רק עד שייווצר כדור בצק רך.
3
3. עוטפים את הבצק בניילון ומאחסנים במקרר כחצי שעה-שעה.
4
4. על משטח מקומח מעט, מרדדים את הבצק לעלה מרובע בעל שוליים ישרים, בעובי כ-3 מ"מ.
5
5. מפזרים בצפיפות את הפרג על העלה ומרדדים מעליו להידוק, כדי שהוא ישקע בבצק.
6
6. חותכים את העלה בגלגלת משוננת לרצועות של 2 x 6 ס"מ (כדאי להיעזר בסרגל...).
7
7. מסדרים את רצועות הבצק בצפיפות בתבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170°, כ-20 דקות, או עד שהעוגיות יזהיבו מעט. נזהרים שלא יישרף.
8
8. מוציאים מהתנור, מצננים בתבנית ומאחסנים בכלי אטום.
9
אני סיימתי את שלי, בתאבון פרות חח..סתאם!! ביו'שקע :]