בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוף בקולה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
2 שעות
זמן עבודה
2 שעות
מצרכים
4
שוקי עוף
1
כוס קולה
3
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כף
קטשופ
3
שיני שום כתושות
1 כף
דבש
אופן ההכנה
1
1. בקערה, מערבבים קולה, קטשופ, שום ודבש.
2
2. מניחים בתבנית משומנת עוף ותפוחי אדמה ויוצקים עליהם את הרוטב.
3
מכסים בנייר אלומניום וצולים בתנור כשעה. במהלך הצלייה הופכים את העוף פעם אחת.
4
מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 10 דקות נוספות.
המתכון נכתב ב-28/08/2006
תגיות:
עופות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך