דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
2 שעות
זמן עבודה
2 שעות

מצרכים

4 שוקי עוף
1 כוס קולה
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כף קטשופ
3 שיני שום כתושות
1 כף דבש

אופן ההכנה

1
1. בקערה, מערבבים קולה, קטשופ, שום ודבש.
2
2. מניחים בתבנית משומנת עוף ותפוחי אדמה ויוצקים עליהם את הרוטב.
3
מכסים בנייר אלומניום וצולים בתנור כשעה. במהלך הצלייה הופכים את העוף פעם אחת.
4
מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 10 דקות נוספות.
המתכון נכתב ב-28/08/2006