דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

מצרכים ל-12 קרפים
3 ביצים
2 כוסות חלב 3%
1.25 כוסות קמח
50 גר' חמאה מומסת
1 כפית סוכר
1 כפית מלח

אופן ההכנה

1
שמים את כל המרכיבים במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבלילה אחידה.
2
מחממים מעט שמן במחבת טפלון, יוצקים מעט מהבלילה ומטלטלים את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתיתה. מטגנים עד להזהבה. הופכים ומטגנים כמה שניות נוספות.
3
מורחים על הקרפ שוקולד או ריבה או כל מה שאתם רוצים.
המתכון נכתב ב-28/08/2006