דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

חומרים ל-600 גרם:
100 גרם שוקולד מריר
1 כף סוכר (לא חובה, אבל ילדים אוהבים מתוק ואלי חושב שצריך)
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס שבבי שוקולד (לא חובה)
2-1 כפות רום

אופן ההכנה

1
ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומערבבים פנימה את הסוכר.
2
מוסיפים את השמנת בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתוך השוקולד המומס ונותנים לתערובת להתקרר כ-30 דקות במקרר.
3
מוסיפים את שבבי השוקולד והרום ומעבירים למכונה.
המתכון נכתב ב-28/08/2006