בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט טחינה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1
מיכל טחינה "עלית" מכסה סגול
2/3 מיכל (אותו מיכל) מיץ לימון משומר
1/3
מיכל מים
3/4 ראש שום מקולף
צרור שלם של פטרוזיליה
מעט מלח (לפי הטעם)
אופן ההכנה
1
שופכים את הטחינה למעבד המזון (סכין פלדה).
2
מוסיפים מים, לימון, שום, פטרוזיליה ומלח, ומפעילים.
3
לאחר מספר דקות הפעלה, הטחינה מוכנה!!!
המתכון נכתב ב-28/08/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך