1
שמים את המים, הבצלים הירוקים, הג'ינג'ר והיין
2
בסיר. מיאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע
4
מביאים שוב לרתיחה ומוסיפים את חזה העוף. מסירים
5
מייד מהאש, מכסים ומשהים את חזה העוף בנוזלים למשך
7
בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים את הסויה, הסוכר
8
והחומץ עד שכל הסוכר נמס.
9
חוצים את המלפפונים (השטופים!) לאורך, נפטרים
10
מהזרעים בעזרת כפית, ופורסים את הסירות שנוצרו מחצאי
11
המלפפונים לסהרונים דקיקים.
12
כשהעוף מוכן מוציאים אותו מהנוזלים וקורעים ביד,
13
לפי כיוון הסיבים, לחוטים דקים. מוסיפים כחמש כפות
14
רוטב, כפית שמן צ'ילי וכפית שמן שומשום. מערבבים
16
את הרוטב שנשאר אפשר לשמור בצנצנת במקרר, לשימוש
18
אם אין שמן צ'ילי, אפשר להחליפו בחצי כפית פלפל
19
חריף טרי קצוץ דק. שמן השומשום די הכרחי לטעם, אז
20
שווה לקנות בקבוקון. זה בכלל שימושי למנות אסיאתיות.