בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
המתכון לעוגיות מוצלחות
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
בצק-שכחתי איך מכינים בצק אבל אנינ יוסיף כשאני אמצא את המתכון של אמא שלי.
אבקת סוכר
מערוך
תנור מחומם
מגשים
צורות לעוגיות
תבנית להגשה
יש לומר שהעוגיות נשמרות חודים שלמים עם שמים ניילון מעליהן!
אופן ההכנה
1
מכינים בצק, עורכים עם מערוך, עושים צורות, מכניסים לתנור עד שצבעם משחים, מפזרים על כל עוגייה אבקת סוכר.
2
שימו : כמה שהעוגיות יותר דקות הן יותר טעימות!!
3
בתאבון.. ביו'שקע :]
המתכון נכתב ב-29/08/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך