1
לבשל הספגטי במים עד שיתרככו מעט. לשטוף במסננת במים קרים. בסיר נפרד לשים מעט שמן עם כפית שטוחה מלח ורבע כפית פלפל. לערבב היטב. להזהיב הבצל ולהוסיף 1/2 כוס מים.ומעליהם להניח תפוחי אדמה פרוסים, לבזוק עליהם אבקת המרק ופלפל שחור. על תפוחי האדמה להניח חתיכות העוף ומעל להכל ספגטי. להשתדל שהספגטי לא יהיה צמוד לדפנות הסיר אלא מונח בצורת פירמידה. לבשל על אש נמוכה לפחות 4 שעות אפשר על פלטת שבת למשך כל הלילה. אפשר להוסיף ביצים קשות שבושלו קודם להניח כל הלילה בסיר.