דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

בשר מס' 5 או 6
1-2 בצלים גדולים
0.5 חבילה מרגרינה
0.5 כוס יין אדום חצי יבש
מעט פפריקה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט מרק עוף
2-3 עלי דפנה

אופן ההכנה

1
לבשל את הבשר בסיר לחץ, במים בלבד כשעה וחצי.
2
להוציא מהסיר לאחר הבישול, לקרר, לחתוך לפרוסות.
3
לקצוץ בצל לרצועות. בסיר נפרד להשחים את הבצל עם המרגרינה.
4
להוסיף את הבשר ומיד להוסיף מלח, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה, עלי דפנה ויין (לפי הטעם).
5
להוסיף מהמים של הבשר (שהתבשל בסיר הלחץ) ככוס ולאחר רתיחה לבשל על אש קטנה
המתכון נכתב ב-29/08/2006