1
פורסים את תפוחי האדמה והחצילים לפרוסות ומטגנים קלות. משטחים את תפוחי האדמה והחצילים בתבנית (רצוי תבנית הניתנת לכיסוי). מעליהם מפזרים מעט בצל ואת התבלינים.
2
מערבבים את הבשר, יתרת הבצל, הפטרוזיליה ואותם התבלינים ומרפדים את הבשר על שכבת תפוחי האדמה.והחצילים. עם היד צובטים מעין "ערוגות" בבשר. על הבשר שמים פרוסות של עגבניות. ואופים רבע שעה.
3
מוסיפים מים, לימון (עדיף טרי!) ומלח. מוסיפים בכמות שתיצור ממש רוטב רטוב ולבשל כשעה וחצי. לסגור את התבנית עם מכסה מתאים או נייר כסף כדי שלא יישרף.
5
לצמחונים: אפשר להכין עם טבעול טחון.