דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה ו-50 דקות
זמן עבודה
שעה ו-50 דקות

מצרכים

2 כוסות חלב
2 כפות חמאה
3/4 כוס חלב
0.25 כפית מלח
0.5 כוס סולת
3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
1 ביצה טרופה
0.25 כפית מלח

אופן ההכנה

1
1. בסיר, מרתיחים 2 כוסות חלב וחמאה.
2
2. מערבבים את שאר החלב, סולת ומלח. מוסיפים תוך כדי ערבוב, לחלב הרותח.
3
מבשלים ובוחשים במשך כ-3 דקות. מקטינים את האש ומוסיפים בהדרגה את הביצה ואת חצי מכמות הגבינה.
4
3. יוצקים לתבנית משומנת ומקררים.
5
4. חותכים לריבועים בגודל 10 ס"מ, מפזרים את שארית הגבינה.
6
אופים במשך 25 דקות בחום של 210 מעלות.
המתכון נכתב ב-29/08/2006