דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

4 אגסים חצויים (ללא הליבה)
מיץ מלימון אחד
0.5 כפית קינמון
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

1
1. בתבנית משומנת, מניחים את האגסים עם הצד החתוך כלפי מעלה. יוצקים מעל מיץ לימון וקינמון.
2
2. מכינים קרמל:
3
בסיר, ממיסים את הסוכר על אש נמוכה, עד שמזהיב.
4
3. יוצקים את הקרמל על האגסים ומכניסים לתנור למשך כ-10 דקות, עד שהאגסים מתרככים.
המתכון נכתב ב-29/08/2006