בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אגסים בגריל
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מצרכים
4
אגסים חצויים (ללא הליבה)
מיץ מלימון אחד
0.5 כפית
קינמון
2 כפות
סוכר
אופן ההכנה
1
1. בתבנית משומנת, מניחים את האגסים עם הצד החתוך כלפי מעלה. יוצקים מעל מיץ לימון וקינמון.
2
2. מכינים קרמל:
3
בסיר, ממיסים את הסוכר על אש נמוכה, עד שמזהיב.
4
3. יוצקים את הקרמל על האגסים ומכניסים לתנור למשך כ-10 דקות, עד שהאגסים מתרככים.
המתכון נכתב ב-29/08/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך