דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 חלבון ביצה
5 כוסות אגוזי פאקן שבורים
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
2 כפיות אגוז מוסקט
0.5 כפית מלח
2 כפיות פלפל גרוס

אופן ההכנה

1
1. טורפים את החלבון עם כפית מים. מוסיפים אגוזים ומערבבים עד שהאגוזים מצופים היטב.
2
2. בקערה, מערבבים סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, פלפל ומלח. זורים את התערובת על אגוזי הפקאן ומערבבים. ולערבבלשמן בחמאה תבנית אפיה גדולה.
3
3. מעבירים את האגוזים לתבנית אפיה משומנת ואופים בחום של 160 מעלות למשך 20 דקות.
4
4. מוציאים מהתבנית לצלחת ומקררים.
5
הערה: שומרים בכלי אטום.
המתכון נכתב ב-29/08/2006