1
לשים את כל מרכיבי ציר הירקות בסיר, להוסיף את המים, להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כשעה וחצי. לסנן את הנוזל מבעד לבד סינון.
2
להכניס את שיני השום ליריעת נייר כסף, לסגור אותה היטב כך שיישאר מרווח בין הנייר לשיני השום (כמו שקית). להכניס לתנור בחום של 160 מעלות כשעה או עד ששיני השום רכות.
3
להוציא את שיני השום, לתת להם להתקרר מעט ובלחיצה לרוקן את התוכן הנוזלי שלהם לצלחת.
4
להביא את הציר לרתיחה להכניס את השום ולערבב היטב, לבשל על אש קטנה כחצי שעה. לסנן את המרק דרך מסננת דקה כך שמוצקי השום יישארו במסננת.
5
להביא שוב לרתיחה ולהוסיף את הפלפל הלבן והקוסברה הקצוצה לבשל עוד כ 15 דקות לטעום ולתקן תיבול.