1
1. בקערה גדולה מערבבים שתי כוסות קמח ושמרים.
2
2. בסיר בינוני מחממים מים, סוכר חום, חמאה ומלח, ומוסיפים לתערובת היבשה.
3
3. במיקסר, על מהירות נמוכה מקציפים במשך 30 שניות.
4
מעלים את המהירות ומקציפים עוד 3 דקות.
5
4. מוסיפים קמח חיטה מלאה ואת שאר הקמח הרגיל.
6
יוצקים על משטח מקומח ולשים עד שהבצק הופך לגמיש. לשים את הבצק עד שנהפך לגמיש אך קשה מעט.
7
5. הופכים לכדור, מניחים בקערה משומנת, מכסים ומשאירים במקום חם עד שהבצק מכפיל את נפחו, כשעה עד שעה וחצי.
8
6. מחלקים את הבצק לשניים, מכסים ומשאירים בחוץ ל 10 דקות.
9
הופכים כל חצי של הבצק לכיכר.
10
7. שמים את הכיכרות בשתי תבניות לחם משומנות, מכסים ומשאירים במקום חמים עד שהגודל של הכיכרות מוכפל (כ- 45 ל - 60 דקות).
11
אופים בחום של 190 מעלות במשך 45 מעלות.