דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

חבילת שבלולי פסטה גדולי או קנולי
2 כפות שמן זית
צרור פטרוזיליה
צרור עירית
כפית אורגנו
2 מכלי גבינת נפוליאון
1 מיכל קרם פרש מסדרת השף הלבן
3 ביצים
מלח ופלפל
1 שקית פתיתי העמק מסדרת השף הלבן

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במעט מים קרים.
2
2. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות) ומשמנים בשמן זית תבנית אפייה.
3
קוצצים את עשבי התיבול דק.
4
מערבבים יחד גבינה, קרם פרש, עשבי תיבול, ביצים, פלפל ומלח עד שמתקבלת בלילה אחידה.
5
ממלאים כל שבלול בכף או שתיים מהמילוי.
6
מסדרים את השבלולים בתבנית, בוזקים פתיתי עמק מעל ואופים 10-15 דקות לפני ההגשה.
המתכון נכתב ב-29/08/2006