בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט תפוחי אדמה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה ו-5 דקות
זמן עבודה
שעה ו-5 דקות
מצרכים
6
תפוחי אדמה מבושלים וחתוכים לפרוסות
1
בצל חתוך לקוביות
1
מלפפון חמוץ חתוך לקוביות
4 כפות
חומץ הדרים
3 כפות
מיונז
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1
1. בקערה מניחים תפוחי אדמה, בצל ומלפפון. מוסיפים מיונז, החומץ ותבלינים.
2
מערבבים.
המתכון נכתב ב-30/08/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך