דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

2 חבילות לבבות ארטישוק
5 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמיר קצוץ
1 כפית בזיליקום קצוץ
0.5 כפית פלפל לבן
0.5 כפית מלח
0.5 כוס שמן זית
0.5 כוס חומץ יין לבן
פלפל אדום גדול פרוס

אופן ההכנה

1
1. מסננים ארטישוקים וחותכים לפלחים.
2
2. במחבת מחממים שמן. מוסיפים לשמן בזילוקום, פטרוזיליה, שמיר ופלפל.
3
3. מוסיפים את פלחי הארטישוק ומקפיצים בשמן במשך כשתי דקות.
4
4. מוסיפים פלפל אדום ומקפיצים כחמש דקות נוספות.
5
5. מצננים, ממליחים ומוסיפים חומץ.
6
6. משהים במקרר למשך הלילה. מגישים קר.
המתכון נכתב ב-30/08/2006