500 גרם גבינת שמנת (טוב, אפשר גם 5%)
1 כוס עד 2 של אבקת סוכר, אפשר גם קצת יותר לאוהבי המתוק. (זכרו שתחתית
הבצק אינה מתוקה, והתחשבו גם במידת החמיצות של שכבת הפרי שתשימו)
פירות יער קפואים או משומרים, מופשרים ומסוננים מכל הנוזלים המיותרים
1
מערבבים את הקמח, האגוזים והחמאה
2
משטחים בתבנית פאי עגולה או בתבנית חד פעמית מאורכת, מהדקים היטב
3
אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש ל - 180 מעלות
5
בינתיים מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר
6
מקציפים את השמנת המתוקה
7
מקפלים אותה פנימה לתוך תערובת הגבינה והסוכר
8
מורחים את התערובת על תחתית הפאי שהתקררה
9
מקשטים מלמעלה בפירות היער
10
מכסים בפלסטיק נצמד ומצננים במקרר לפחות כמה שעות לפני ההגשה