בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אוגיו תקוקס - קלי קלות!
דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
16 דקות
זמן עבודה
16 דקות
מצרכים
חצי כוס חלב מרוכז
2
כוסות קוקוס
אופן ההכנה
1
מערבבים יחד קוקוס וחלב מרוכז
2
להנחית כפית אחר כפית על תבנית מרופדת בנייר אפיה
3
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות בין 12 ל - 15 דקות, או עד שהקוקוס מזהיב קלות והעוגיה נראית יציבה
המתכון נכתב ב-30/08/2006
תגיות:
מאפים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך