דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות

מצרכים

6 כרעיים של עוף
שליש כוס שמן זית
שליש כוס מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל שחור
2 כפות עלי רוזמרין
24 שיני שום לא קלופות
6 תפוחי אדמה, חתוכים לרבעים ומבושלים עשר דקות

אופן ההכנה

1
מערבבים את כל החומרים בכלי ומניחים בתבנית צלייה, עם העור כלפי מעלה.
2
כדאי להשרות מעט בתערובת לפני האפייה.
3
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות וצולים 40 דקות, עד שהעור שחום ופריך.
המתכון נכתב ב-06/01/2006