בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוף צלוי עם שמן זית, לימון ושום
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות
מצרכים
6
כרעיים של עוף
שליש כוס שמן זית
שליש כוס מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל שחור
2 כפות
עלי רוזמרין
24
שיני שום לא קלופות
6
תפוחי אדמה, חתוכים לרבעים ומבושלים עשר דקות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בכלי ומניחים בתבנית צלייה, עם העור כלפי מעלה.
2
כדאי להשרות מעט בתערובת לפני האפייה.
3
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות וצולים 40 דקות, עד שהעור שחום ופריך.
המתכון נכתב ב-06/01/2006
תגיות:
עופות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך