1
מערבבים בכלי את הקמח גביעי הגיל/אשל והמלח עד לקבלת בצק אחיד ודביק ולמדי.
2
משטחים את הבצק על גבי נייר אפייה בתבנית התנור, פעולת השיטוח נעשית באמצעות ידיים רטובות במים (כל הזמן להרטיב הידיים במים)
3
מורחים את רסק הגבניות המעורב בשמן ואורגנו לפי הטעם על גבי הבצק
4
מפזרים גבנ"צ רצוי מעורב בגבינת מוצרלה מגוררת
5
עד כאן לא יותר מ-10 דקות עבודה ניתן לסדר שורות שורות של תוספות
6
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ-20 דקות