2
מעבדים את החמאה עם הסוכר עד לתערובת קרמית.
3
מוסיפים מלח, גרידת תפוז חלמון וממשיכים לעבד.
4
מוסיפים קמח מערבבים עירבוב קצר עד שהבצק מתגבש.
6
מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ ושמים אותו על תבנית פאי בקוטר 24.
7
מקררים את הבצק במקפיא למשך 30 דקות, דוקרים עם מזלג ואופים בחום 180 מעלות במשך 15 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום בהיר.
9
מחממים את החמאה, השוקולד והמייפל על בן מרי.
10
בקערה אחרת מערבבים את הביצים, הברנדי, פרורי העוגה והפקאן.
11
מאחדים את שתי התערובות מערבבים טוב ויוצקים לתבנית.
12
אופים בחום 180 מעלות 15 דקות.
14
מחממים את השמנת המתוקה עד לרתיחה.
15
שופכים את השמנת על השוקולד, מערבבים טוב.
16
מוספים את סירופ התירס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
17
יוצקים על הפאי, שהתקרר, מקשטים עם שוקולד לבן ושקדים פרוסים.