בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קובה מטוגן
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
0.5
ק"ג בורגול (קונים בשוק). להשרות במים עם מלח, לכסות כחצי שעה
1.5
כוסות קמח
1 כף
רסק עגבניות
מעט בהרט או כמון
קינמון
מלח ופלפל
שמן
למילוי:
חצי ק"ג בשר טחון
5
בצלים קצוצים דק.
אופן ההכנה
1
לטגן את הבצל עד שהצבע שקוף. להוסיף את הבשר הטחון עד שהוא הופך לצבע חום.
2
להוסיף בהרט (תבלין) או כמון, קנמון, מלח ופלפל ולקרר.
3
לסנן את הבשר ואת השמן להוסיף לבורגול אליה כבר הוסף הקמח.
4
לקחת כדור של בצק ביד, למלא עם הבשר ולסגור בצורת פירמידה.
5
לטגן בשמן עמוק.
המתכון נכתב ב-21/11/2024
תגיות:
עיראקי (מטבח)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך