דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

0.5 ק"ג בורגול (קונים בשוק). להשרות במים עם מלח, לכסות כחצי שעה
1.5 כוסות קמח
1 כף רסק עגבניות
מעט בהרט או כמון
קינמון
מלח ופלפל
שמן
למילוי:
חצי ק"ג בשר טחון
5 בצלים קצוצים דק.

אופן ההכנה

1
לטגן את הבצל עד שהצבע שקוף. להוסיף את הבשר הטחון עד שהוא הופך לצבע חום.
2
להוסיף בהרט (תבלין) או כמון, קנמון, מלח ופלפל ולקרר.
3
לסנן את הבשר ואת השמן להוסיף לבורגול אליה כבר הוסף הקמח.
4
לקחת כדור של בצק ביד, למלא עם הבשר ולסגור בצורת פירמידה.
5
לטגן בשמן עמוק.
המתכון נכתב ב-21/11/2024