1
מחממים את השמן בסיר גדול ושטוח, ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
2
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד כמה דקות
3
מוסיפים את הריבה, הרוטב ושתי כוסות של מרק עוף מאבקה.
4
מחלקים את העוף ל-שמונה חלקים (המקפידים יורידו את העור) ומוסיפים אותו לסיר. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל מכוסה על אש קטנה כשעה. במהלך הבישול כדאי לערבב מדי פעם ולהוסיף מים במידת הצורך.
6
* לפחות עצלנים - ניתן לטגן את העוף תחילה, להוציא מהסיר ולהחזיר לבישול לאחר שהרוטב כבר מוכן
7
* אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי השעה האחרונה של הבישול.
8
* לאוהבי החריפות, אפשר להוסיף לרוטב כף קטשופ חריף
9
* לאוהבי המתיקות, אפשר להוסיף פירות יבשים - צימוקים, שזיפים משמש