דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

0.5 ק"ג בשר טחון
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים קטנים
2 גזרים בינוניים
ביצה
פירורי לחם
פטרוזיליה
מעט מלח

אופן ההכנה

1
מוסיפים לבשר את תפוחי האדמה, הבצלים והגזרים מרוסקים בפומפייה דקה. מוסיפים ביצה, פירורי לחם לפי הצורך (שהעיסה תהיה רכה) ואת התבלינים.
2
במחבת מעט שמן וככוס וחצי מים. מוסיפים פלפל שחור ומעט אבקת מרק עוף. לאחר רתיחה מוסיפים את הקציצות עד שרוב המים מתאדים.
3
אפשר להוסיף לרוטב 2 כפות רסק עגבניות.
המתכון נכתב ב-01/09/2006